Informació d’anunci “Regata Inclusiva”

El Club de Vela Mataró col·laborarà en la “Regata Inclusiva”, organitzada per la Associació Nàutica Social Thalassa. Aquesta associació busca apropar el mar a persones amb vulnerabilitat social i amb discapacitats.

Aquesta regata, i tots els actes socials que es fan al voltant, tenen el suport del Port de Mataró i de l’Ajuntament, i busquen que, amb el institut Guttmann, un conjunt de persones puguin participar en el descobriment del mar.

La idea es fer una regata senzilla, el dia 30 d’abril de 2022, dissabte, on cada vaixell participant porti a mes de patró i tripulació, una persona amb mobilitat reduïda i el seu acompanyant, i que pugui participar, per exemple, portant una estona la canya, o fent anar algunes escotes.

El CVM organitzarà amb el nostre jutge, Josep Novell, les instruccions de regata, i aportarem la barca de comitè i l’equipament de regata. El Xavier Novell s’ha ofert a fer de jutge. 

A més de la regata, s’organitzarà un dinar i actes d’entrega de premis propis de la regata.

S’iniciaria el procés de regata al voltant de les 09:00 o 9:30, per tenir temps suficient per embarcar adequadament a les persones als vaixells, ja que cal considerar que es desplacen en cadira de rodes (que quedaria a terra). Per facilitar el funcionament, lliurarem fotos dels vaixells per poder planificar l’embarcament adequadament, i també es farà un petit curs de formació a la navegació a vela i introducció a regates (sortida, arribada, preferències).

La regata serà amb recorregut senzill i sense spinaker/genaker, per simplificar maniobres.

Hi hauria barca d’assistència de l’escola Cara al Vent  i també a Creu Roja per donar suport.

Que ens cal?

Necessitem la vostra participació, tot enviant un mail, abans del 7 de març.  ( info@clubvelamataro.com)