El Club

El club de Vela, disposa d’unes instal.lacions adaptades a les necessitats que es requereixen per al desenvolupament de les nostres activitats.El local social i oficines es troven situades a la part alta del port, que es el lloc de trovada per a l’inici de les activitats d’escola, inscripcions per a regates, informació i on es pot consultar el taulell d’anuncis, on es publiquen les diferents activitats que organitza el club.

El club també disposa d’una zona de varada d’embarcacions de vella lleugera. L’espai de varada es trova situat al final de l’escullera del port de Mataró, pantalà R, i disposa d’una rampa flotant per poder posar a l’aigua les embarcacions, i d’una zona de vestuaris i dutxes del port de mataró per a ús dels usuaris i socis del club.

L’espai es trova en una situació inmillorable, ja que al estar situat a la bocana del port, permet que les embarcacions puguin sortir del port navegant a vela amb el mínim de maniobres, sense necessitar ser remolcades per una embarcació auxiliar de motor.

Per més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres Tel 93-790.17.75 o al e-mail info@clubvelamataro.com

Club Vela Mataró
Port Mataró – Local A-C-6
Ap. Correus, 211
08300 Mataró

Situació