Regates dels Diumenges

Regates del Diumenges

El Club Vela Mataró conjuntament amb el suport del Port de Mataró, organitza un seguit de regates per tal de donar a conèixer i fomentar la navegació entre tots els navegants i regatistes mataronins i del Maresme en general.

La finalitat bàsica d’aquestes regates es la de donar a conèixer la besant més competitiva d’aquest esport de la navegació a vela, en un intent per reunir una flota considerable d’embarcacions.

Es tracta d’organitzar unes regates de recorreguts senzills, per tal de reunir navegants de tots els nivells. Aquestes proves son continuades, ja que es disputen cada diumenge de l’any, d’aquesta manera, aquell regatista que no pot assistir a una regata concreta, pugui participar-hi a la següent prova, de tal manera que no només puntua el millor resultat, sinó també la regularitat de participació.


LA XULETA DEFINITIVA.
Si esteu pensant de participar a les regates dels diumenges, si ja hi participeu si no sabeu com funciona el sistema de sortida amb banderes o interpretar el significat de les banderes en una regata, aquí posem a disposició de tothom una “xuleta” de banderes i recorreguts simplificada per a les Regates del Diumenges.

Aquest document molt útil,gentilesa del nostre jutge de Regates Josep Novell apareix amb la intenció de ser unes instruccions simplificades en una sola pàgina per poder portar-les sempre al damunt.

Instruccions Genèriques Regates dels Diumenges

 

Ús animem a participar-hi.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.