Cloenda Trofeu Comodor i trofeu Retmar

Cloenda RETMAR

El passat dissabte 21/11/2016 va tenir  lloc en aigües de Premià, la darrera prova del trofeu Comodor 2016. Aquesta es va celebrar conjuntament amb el Trofeu Retmar.

En aquesta última regata varen participar ni més ni menys que 61 embarcacions ( 33 en RI) i ( 28 en grup promoció).

El recorregut d´aquesta regata era l’habitual d´aquest trofeu, un recorregut costaner de 10 milles pels de RI i de 6 milles pels de promoció. Sortida desde Premià, passar una balissa a Cabrera de Mar, rodejar la piscifactoria de El Masnou i tornada a Premià pel grup RI , i pel grup de promoció sortida desde Premià, rodejar balissa de Cabrera de Mar i tornar a Premià.

El vent era de component S-E , S. amb un vent fluix amb alguna petita ratxa que no va passar mai dels 10 nusos però just per a que totes les embarcacions poguessin acabar la regata.  El fet que tinguéssim aquest vent, va ocasionar una magnífica estampa, amb la majoria de la flota agrupada a la balissa de Cabrera, tornant cap a Premià amb tot de spis de colors inflats…

Com cada any, aquest trofeu va captant més regatistes de tot tipus, promoció, Ri,  embarcacions petites, mitjanes i grans, inclús es va unir a alguna regata l’actual campió de la Copa de Rey (Hidra, Masserati).

La majoria de regates del trofeu Comodor d´enguany, s´han disputat amb vents fluixos i canviants, fent així una regata més tècnica a la qual cada patró havia d´escollir una bona estratègia, estar molt atent als rols, i treure el màxim partit de la seva embarcació.

Una regata sense ànim de lucre que gràcies al nostre company Toni Gallart i el seu equip de el Club Nàutic Premià i a tots els regatistes que hi participen, fa que cada any tingui més seguidors i sigui un gran espectacle en el mar.

Classificacions generals Trofeu Comodor 2016

En el grup promoció en primera posició, l’embarcació Anuanua de Miquel Carmona de el C. N.Tamariu, en segon lloc Lulumarlu de Joan Parés del C.V. Mataró. En tercera posició el Tres Bes de Xavier Navarro del C. N. Premià.

En el grup Ri, en primer lloc – i per segon any consecutiu- la parella formada per Joan Antoni Alarcon  i Gerard Fortea es varen atrevir a provar amb l’embarcació Bribon VII, de el C. V. Mataró.

En segon lloc, l’embacació Tibere de Marc Delgado del C. M. Sitges i en tercer lloc ,el Fabulàstic d’Adam Mora del C. V. Mataró, navegant en solitari.

Classificacions trofeu Retmar 2016

En grup promoció G1:

 1. 1. Mamoku David Alvarez N. Premià
 2. Atatita Ricard Albert C.N. Premià
 3. Sandor Rafael Vargas C.N. Premià

Promoció Grup 2.

 1. Anuanua Miquel Carmona C.N.Tamariu
 2. Lulumarlu Joan Parès C.V.Mataró
 3. Tres bes Xavier Navarro C.N.Premià

Promoció grup 3

 1. Million kisses Enric Roselló C. N. Arenys de Mar
 2. Trimaka Jurguen ,marion  C. V. Badalona
 3. Kiski Julio Dolz C. N. Premià

Ri grup 1

 1. Bribon VII Joan A. Alarcon C. V. Mataró
 2. Amarena Giancarlo Nichilo C. V. Mataró
 3. Audentis  Manel Jové               C. N. El Masnou

Ri grup 2

 1. Magica Marco Como C. N. El Masnou
 2. Choique Marcelo Saguier            YCA
 3. Fabulàstic Adam Mora           C. V. Mataró

Ri grup 3

 1. Blue Oyster Robert Llorach         RCMB
 2. Q Star Iñaki Rutllan   Independent
 3. Lazy Dog        Jesper Larsen          C. N. El Masnou

 

Per la tarda-nit, es va celebrar el sopar de cloenda i  entrega de premis i obsequis per part de les empreses col.laboradores. Tanmateix, l’empresa Retmar va aportar tota la recaudació de les inscripcións a la Fundació Carreras,  en pro de la lluita contra el càncer.

Van fer entrega dels guardons les autoritats de Premià, el Sr. Miquel Buch, el vicepresident de la RFEV, Sr.  Xavier Torres i el president de la FCV . Aquests varen felicitar als millors regatistes de cada categoria i al Club Nàutic Premià per la seva gran tasca.

Per acabar doncs, volem donar l’enhorabona, en nom del Club de Vela Mataró, a tots els regatistes que han participat i als que han aconseguit algun podi en nom del C. V. Mataró.

Atentament

Comodor del Club de Vela Mataró

Gerard Fortea Domènech

 

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us: